adelles header

har gjort adelles header. ni kan ju lika bra kolla på hennes blogg också :)

emelies header

har fixat emelies header, ni kan ju checka hennes blogg ;) tryck på bilden för att komma till bloggen..

28-04-11

idag var det skola då ja. var en vanlig skoldag enligt mig. slutade halv 2 och då snackade jag lite med dem andra och sen stack jag, cornelia och emma hem. kommer inte ihåg när jag kom hem, men somnade iallafall en halvtimme senare, hehe. sen sov jag i 1 timme och 45 min, jag va skittrött som ni nog fattar.. jag vaknade av att emmy ringde mig och sa att det va träning, men jag hade precis vaknat och då skulle jag skulle äta också så det blev ingen träning idag. måste bara säga att shopping bilderna från turkiet kommer snart, kanske redan idag ;)
dagens outfit:
tjocktröja- turkiet
jeans- gina tricot
linne- gina tricot

viktoria idag

hellu! idag hade vi bara typ 2 lektioner för sen hade vi bad och det är väl typ ingen lektion? haha, iallafall så stack jag till skolan sen och vänta på viktoria som sluta senare. när vi kom hem till mig satt vi vid datan och sånt. sen åt vi och efter det baka vi muffins! dem blev sjukt goda, bakade både kokosmuffins, chokladmuffins (med choklad bitar i) och vanliga chokladmuffins.
när hon stack hem pluggade jag matte, sånt som måste göras ibland tyvärr.. sen kolla jag på dagens man och nu är det big brother! pusshej
gammal bild på oss, när vi också bakade muffins och fick choklad på näsan x)

valborg affischen

som ni vet blev jag fotad för valborg 2011 (malmö stad), nu visas den i en tidning som heter city och på bussar i malmö! jag sa att jag skulle lägga affischen och ni ser den här under, kommentera gärna vad ni tycker!

cyklat idag

tjena :) första dagen i skolan efter lovet va avklarad då ja. cyklade till skolan för första gången i år idag, hihi! och nu kollar jag på tv, vet inte vad som händer senare. men jag skriver mer sen iallfall:
dagens outfit
linne - gina tricot
svarta shorts (ingen bild) - hm

hemma från turkiet

hejsan hoppsan! igår kom jag hem från turkiet, hade det super där men det var tyvärr bara 2 dagars sol.. när vi skulle åka hem va det en gravid kvinna på flyget som nästan svimma eller något precis innan planet skulle lyfta. så vi fick köra tillbaka till flygplatsen, drygt! men vi kom iväg sen iallfall. när jag kom hem sov jag och sen stack jag till emmy och sov där, mysigt!

idag stack vi till centan, köpte örhänge och klämmor. sen stog vi i kiosken till påskacupen för dem små. när vi kom hem åt vi typ och sen hände det ingenting, och nu kollar jag på big brother såklart.

lite bilder från turkiet: 
stranden



bada en gång i veckan och det såg ut såhär ;)



ska bli bättre på att blogga nu!

saknar min underbara kompisar

rubriken säger väl rätt mycket.. men jag älskar att vara i turkiet med, så hur ska vi lösa de? jo, alla mina vänner kommer hit! min bästa idé på riktigt länge :D

turkiskt bad

igår var vi på hamam (turkiskt bad), fast innan det hade vi en privat pool och en privat jacuzzi, super! men vid halv fem hade vi turkiskt bad, först var vi i ångbastun sen skrubbades vi och sen täcktes vi med skum som de masserade ut över kroppen. sen fick vi helkropps-massage och det gick väl sådär för mig eftersom jag är fruktansvärt kittlig på mina ben, haha! sen hade vi sån stinkande mask i facet..


ont i nacken!

vaknade precis och kände att jag hade sjukt ont i nacken (både jag och mamma). då kom mamma på att det var kuddarna som var för höga?! men då såg vi en pillow menu (kuddmeny), och där kunde man beställa andra kuddar, haha! så inatt kommer man nog sova skönt. hejdå ska äta frukost nu :)

i turkiet

hallu! nu är jag i turkiet. resan gick bra och allt sånt. rummet är dessutom superfint! jag och mamma har kollat runt lite på hotellet nu, fast vi hittar inte någonstans ändå, haha! har suttit och druckit lite cola och ätit pringles och spelat kort fast nu ska jag och mamma ner och äta, mums! puss / ida holmberg
rummet (kommer nog fler bilder sen)-
utsikten från rummet-
mammi -

i'm on my way

hejdå alla i sverige för nu sticker jag till Turkiet!

dag sjutton

jämför en ny bild med en gammal..

bilderna på den gamla bilden är minst två år!



jag tycker att jag blir konstigare och konstigare för varje dag.. ser ut så på bilderna iallafall!


färdigt packat och redo att åka

nu har jag packat ner allt och nu vill jag bara sticka! bara så ni vet så kommer jag nog uppdatera även fast jag är i turkiet, iallafall någon gång så ni får kika in på bloggen ändå ;) kommer sakna alla mina underbara kompisar och pappa och tim som är här hemma. hoppas ni får det bra här och att ni inte blir brunare än mig, hihi. och sen hoppas jag också att mitt lag vinner hela cupen imorgon och att ni spela final när jag ligger och solar i turkiet, haha! puss / ida holmberg ♥

packar

håller på att packa men är inte klar än.. även fast jag inte är klar har jag packat ner för mycket, haha. men bättre för mycket än för lite iallafall. längtar bara mer och mer


15 timmar kvar

vill bara åka nuuuuuu!


dag sexton

har varit lite efter med dagarna men ska försöka komma igen nu! så jag börjar på en gång:

något jag saknar.. det är nog typ farmor och mormor. men sen är det den tiden då man var superliten. har ingen bild på mormor och ni har redan sett på farmor och på mig när jag var liten men ska försköka hitta någon annan bild.




dåligt gjort av mig

hejsan svejsan! jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga nu de sista dagarna, förlåååååt! men ni ska ändå få veta vad jag har gjort..

onsdag: i skolan var det fortfarande temavecka och de är inte så mycket att skriva om det för det är bara en helt vanlig temavecka.. men efter skolan stack jag till emmy och då typ snackade vi och sånt. sen stacka jag hem och fyllde i såna lappar inför utvecklingssamtalet så då missa jag big brother, hemskt! fick mitt efterlängtade smink idag med!

torsdag: utvecklingssamtal på morgonen. gick skit bra! sen skulle vi springa/gå maran. vi gick vilse, haha. sen va det tillbaka till skolan och då fortsatte temaveckan. efter skolan stack jag och viktoria hem till henne. snackade och åt och allt möjligt. på kvällen sovde jag där, mysigt. + missa big brother då också!

idag: vaknade jag bredvid viktoria och så fixade vi oss och sen cyklade vi till skolan. idag va det ju sista dagen på temaveckan och sista dagen i skolan, så sjukligt skönt med lov! efter skolan stack jag och viktoria hem till henne för jag skulle fixa my och viktoria till en dansuppvisning. hoppas det går bra för dem. och jag hoppas också det kommer gå bra för brudarna i laget som spela cup nu i helgen. se nu till att vinna den! kan inte vara med på den cupen eftersom jag åker till turkiet på söndag! längtar sjukt mycket!

sminket-


dag femton

mitt favorit minne.. är lite olika faktiskt, ett är när jag fick biljetter till idol finalen
2007 där amanda skulle var med och då älskade jag henne. hade faktiskt träffat
henne en gång innan det för jag har fotats med henne, haha seriöst bilden blev lite kul!



sen är ett annat asbra minne är turkiet med emmy, något jag aldrig kommer glömma
och hoppas att det kommer hända igen.


lågan cup

har faktiskt glömt att berätta att vi vann hela lågan cup i söndags. sjukt bra spelat tjejer!
har inte tagit bilden själv för det orka jag inte, men vi fick en sån här tröja iallfall.


tema vecka

hejsan.. tema veckan fortsätter och vi är snart klara, vilket är asbra! vi slapp springa
maran idag för att det regnade yeeees. men antagligen kommer vi göra det någon
annan dag :( efter skolan idag somnade jag, va lite pömsig, hihi. sen när jag vaknade
pluggade jag till so-provet imorgon och åt. sen va det dax för träning i 2 timmar. haha,
va ganska slut efter. har precis duschat och nu kollar och på tv.

har kommit på att jag har blivit dålig med dagens outfit bilder men jag ska börja med
det efter turkiet. puss / ida holmberg ♥


dag fjorton

min rädslor.. är typ spindlar oh alla andra kryp, mörker, höga höjder
och sen kommer jag inte på mer!


dag tretton

skriva om min dag från jag vaknar tills jag somnar.. haha, ja.. detta kommer nog bli kul att skriva! nej, men jag ska inte skriva allt men nästan..

vaknade 6.30, då fixade jag mitt hår och sedan gick jag ner och sminka mig. efter det åt jag frukost det blev mjölk och flingor. haha, sen borsta jag tänderna.. och där hade en timme gått och då var det dags för att hoppa på bussen.
när jag kom till skolan gick jag till caféterian och kolla grupperna till tema veckan. kom typ inte med någon jag kände, jippi? x) men det får gå ändå.. vi hann nästan göra allt eller iallafall det mästa som vi skulle göra. vi skulle ta redan på material till vårt lilla hus som vi gjort så då gick vi ner till woody bygghandel men dem hade inget av det vi skulle ha, haha! sen gick vi tillbaka och sen jobba vi vidare.. slutade typ 14.40 eller något och då gick jag och cornelia hem. haha, asbra motion iallafall?!
när jag kom hem tog jag lite att dricka och sen la jag mig på soffan och kolla på top model och sen moving in. sen va man ju tvungen att plugga till so-provet så då gjorde jag det. efter det åt vi köttbullar och macaronis, mums. men jag var ju tvungen att få tillbaka alla kalorier som jag tappade när jag gick hem så då åt jag glass :$ nu på kvällen har jag kollat på tv, mamma byter bo och nu bachelorette. efter det ska jag kolla på big brother! sen sova.. nu fick ni veta min lilla dag, hoppas ni njöt av att läsa hur min dag var, haha. puss / ida holmberg

dag tolv

den som får mig på bra humör.. underbara emmy!


dag elva

det som får mig att gråta.. världens bästa farmor!
älskar dig och saknar dig, suddig bild har ingen annan.


dag tio

ett perfekt förhållande.. det kan man ju inte lägga upp en bild på men det ska
iallfall vara seriöst! och det är mer än okej om det är med taylor lautner.. haha

 


pensionärsjävlar

hejsan, idag har jag varit med josefine. har typ chillat och kollat på allt för min
syster, asbra! älskar dig. har inte gjort mycket mer idag.. men just nu sitter
jag och kollar på pensionärsjävlar på semester. haha, det är faktiskt kul! och
det är det endå roligare på tv nu.. hejdå!

helg är alltid bäst!

hejsan! igår hade jag faktiskt inte tid med att blogga.. va i skolan på dagen sen efter det hängde jag och klara med line hem. sen på kvällen kom cornelia också vi typ gjorde taco! sen fixa vi oss och sen gick vi ut och spelade in en skräckfilm som vi gör på svenskan, haha! det va sjukt kul och man var ju rädd själv där ute i mörkret :$ men sen när vi kom in chillade vi och sånt, as mysig kväll! vaknade typ kl 4 i natt av att det va en katt på mina fötter som stack in klorna på mina ben och jag är svinrädd för alla katter! haha, så jag bara väckte klara och line som la bredvid mig och bara ta bort katten AHHHHH! hahahaahaha! men sen somna vi om och sen vakna jag typ 9 av att cornelia och line la och försökte viska men dom lyckades inte så bra med det.. men jag hade tur så jag somna om igen men då vaknade jag sen för dem satt och åt godis och snackade så jag sa så kan jag få en godisbit och sen öppnade jag ögonen och då la det en SJUKT stor spindel framför mina ögon och jag fick panik asså! haha, fast den var av plast men det såg man inte när man hade panik.. sjukt kul fredag iallafall! kommer kanske bilder sen..

nu sitter jag och väntar på josefine.. när jag skulle sätta mig sprack mina jeans, hahahahahhaha! men jag skriver med sen idag, puss / ida holmberg

shopping idag igen..

haha, idag shoppade jag igen fast jag hade lovat mig själv att jag inte skulle det!
hemsk jag är.. men ja köpte iallafall detta + ett par svarta mjukisbyxor:



magtröja - bik bok 75 :-




magtröja - bik bok 75 :-

magväst eller något? - hm 249 :-
haha, den är snyggare i verkligheten..


super dag i lund!

hejsan alla söta läsare! idag så var jag och dem andra sjuorna i lund som jag
berättade innan. va sjukt kul! först va vi på en rättegång. jag och my tyckte att
han som var anklagad var skitsnygg, haha! sen gick vi runt lite i lund och kollade
på olika saker tillexempel domkyrkan, här kommer lite bilder:



haha, posarN!



på väg mot domkyrkan.
emil, my, emma, cornelia, simon, line, klara och emelie



klaris, hihi!

line och jätten eller något?

efter domkyrkan hade vi lunch så då stack jag och några andra till mcdonald's
och käka, mumsigt! blir några bilder från det också:



min mat, kräääääääääng.. (fast det längst bak är lines)



line kräng nummer 2, haha!

efter mcdonald's stack vi till den botaniska trädgården, va kul att fota alla
blommor så ni ska få se några bra bilder från det också:















sen gick vi till något sånt zoo med döda saker, här får ni bilder på det också:



kyckling med fyra ben, HAHA!



som jag kallar den. kassler med hår, hehe!





efter allt detta slutade vi och då stack jag, klara, simon, emelie, emma, my och frida
till espresso house och fikade sen gick vi lite i stan. har varit en sjukt kul och mysig
dag! tack till alla som gjorde den bra. ni får såklart bilder från espresso house också:


dag nio

något jag inte klarar mig utan.. det är såklar mina underbar vänner och min familj.
men om man inte tänker så så är det min mobil, data, tv, godis, chips och cola! haha
men det är rätt meningslöst att lägga ut bilder på de sista så det får bli några bilder
på några av mina kompisar.


såååå söta, hihi!


syster!


enäggstvilling<3enäggstvilling


gammal bild på mig och lisa!

dag åtta

min familj.. ja, jag har faktiskt ingen bild men det kommer väl sen när vi har varit
i USA! men ni kan få en bild på min kanin för han tillhör också familjen, right? men
jag älskar iallafall min familj mer än något annat.


kameraväska

tjena! idag va det onsdag ja, haha.. hände inget speciellt i skolan men efter
skolan stack jag och mamma till lund. för vi va tvungna att köpa kameraväska
till mig för jag har ingen, hehe. så då köpte vi en svart ganska stor.. blir nog
bra! men sen åt vi på mcdonald's, mums. och det ska jag göra imorgon också
för så ska vi till lund med sjuorna på skolan och typ göra olika grejer, skriver
mer om det imorgon ;) men sen har jag bara pluggat idag. bye bye!


dag sju

något jag ska göra innan jag dör är åka till sjukt många länder alltså utomlands. älskar
typ allt med att åka utomlands sol, värme, shopping, borta från kalla sverige och allt annat!
som ni har märkt lägger jag upp bilder istället för att skriva texter som alla andra gör..
lite roligare att inte göra som alla andra tycker jag. men just nu vet jag ju inte vilken bild
jag ska ta men får bli en på värme och sol, eller något haha!

 

ingen rubrik

hejhej. idag var jag i skolan som vanligt då ja. kommer inte ihåg så mycket
bara att jag hade asmycket energi efter idrotten men sen hade vi matte så
då försvann den.. hade mjukisbyxor för typ frösta gången på ett och ett halvt år,
haha va bara tvungen att skriva det! efter skolan pluggade jag och sen spelade
vi match, förlorade. snart börjar big brother, jippie! har inget annat att skriva
nu. hejdå så länge! ingen bild idag heller..

+ grattis till viktor och line som fyller år idag!

one piece

vill verkligen ha en one piece! tror jag ska köpa en i turkiet om det finns. och
såklart så ska jag ha en rosa, hihi. lite failade bilder menmen haha!


beställt smink

hejsan hoppsan! idag var jag i skolan, hände typ ingenting ovanligt.. fick
tillbaka so provet G av G så det är ju bra. efter skolan har jag bara pluggat
och sovit lite. beställde precis smink från london, JIPPIE! kommer nog
någon gång i veckan hoppas jag. imorgon ska jag spela match så kanske
inte bloggar förrän på kvällen men jag ska försöka.

just nu kollar jag på '' Mamma byter bo ''. det är ett program på tv 4:a.
verkar ganska bra faktiskt. efter det ska jag duscha och sånt. sen ska
jag såklart kolla på big brother. puss / ida holmberg

dag sex

min nuvarande bästis är emmy, och har varit i typ 5 år x)
blir en bild sen vi var i turkiet tillsammans! älskar dig


Ikea med klara och co

Hejsan, nu sitter jag i bilen på väg till Ikea.. Ska typ kolla saker till klaras nya rum tror jag iallafall.. Idag vaknade jag 11 och klara någon gång tidigare? Men sen fixa vi oss och sen stack vi till emelie och gjorde filmanalys på legally blond. som vi kollade på igår! Nu ska jag fortsätta med att prata med dem i bilen eller något x) hejdå!

hittat lite kläder

har hittat lite kläder som jag vill ha..

hiss / diss ?


ska till klara snart

hejsan hoppsan! idag vaknade jag och emmy klockan 12, så skulle vi
samlas 12.30 haha! men vi kom lite sent, sen spelade jag match. vann
typ med tio bollar eller något.. gjorde tre mål och fick en utvisning fast
jag inte borde fått den tyckte jag iallafall.. sen fixa jag två straffar till
det andra lagen, haha! men det gick ändå bra.. snart ska jag till klara,
kommer nog bli jättekuligt. fast vi måste göra en filmanalys för det är
en läxa, så vi ska göra den tillsammans..

dag fem

min första bästis, va sofie :)
fast bilden är ju ganska ny..



dag fyra

min dröm.. ja, den är jobbig att förklara men kan försöka på ett lätt sätt x)


sen får man se om det blir så, detta är en av mina drömmar..

dag tre

mig själv som liten.. haha, så jävla tjock!








emmy är här

hejsan, nu ligger emmy bredvid mig i sängen och vi kollar på big brother.
idag stack jag till emmy dirket efter skolan och vi satt vid datan och sånt.
idag i skolan hade vi redovisning av no arbete, gick skitbra! alla va typ
bra fast vi va ju bäst ;) han inte hunnit göra ''dagens'' så jag gör 3 såna
idag om jag hinner! puss / ida holmberg

bild på mig och emmy-


100 inlägg (h)

hejsan! som ni förstår är detta mitt 100 inlägg, haha! förlåt att jag inte
bloggade igår hade verkligen inte tid.. pluggade, sov och inventerade
på willys.. skriver kanske mer om det idag. efter skolan idag ska jag
nog va med emmy inte säker med tror det. då ska vi nog bygga upp
hennes naglar, skojsigt! men nu ska jag återgå till frukosten. hejdå 

RSS 2.0